El nostre celler obre les portes al #RepteMetàstasi!. Per inscriure't visita la web www.entradium.com

Començem la verema 2019 recollint el Chardonnay.

Avui (26-03-19) el programa de Catalunya Informació, el Primer Sector, ens ha visitat per parlar de l'oli Becarut.

Demà, a la Fira Serralavella d'Ullastrell, us esperem al Viacrucis de Tapes!!! Gaudiu del dia amb les magnífiques tapes que us han preparat els establiments locals i fent una copa de Quico o Quica a la nostra Estació!!

En diuen el llibre impresindible dels vins dolços de Catalunya i els seus maridatges, entre els seleccionats els nostres Rars. Estem un cop més d'enhorabona !!!

El proper dijous (17-01-19) comeném amb les activitats de la Fira de l'Oli d'Ullastrell.

Primícia, des de la nostre bodega acabem de elaborar un nou escumós, és el ANCESTRAL 2017.

Aquest cap de setmana hem participat a Benvinguts a Pagès, jornades de portes obertes a les explotacions agràries i ramaderes.

Estem a primers de setembre i ja ha començat la recollida de la varietat Macabeu pèl nostre Martialis blanc Vinya d'en Xesc.

El cap de setmana del 9 i 10 de juny ens podràs visitar a les jornades de portes obertes de Benvinguts de Pagès i fer un tasted dels nostres productes.

Vine a pagès !!

El nostre celler dimarts dia 20 de març estarà a la presentació oficial de "Vins del Vallès Occidental"

Bon dia, aquest cap de setmana fem jornada de portes obertes a algunes explotacions de pagès. Els matins de 10 a 14h ens podeu visitar !!!

Aquest proper dissabte 25 de maig estarem a la Tercera Fira del Vi d'Olesa de Montserrat, amb la participació de tots els cellers de proximitat del Baix Llobregat.

Hem estat a Perpignan dins del Indigenes, Salons des Vins des Catalogues et d'Occitanie amb un notable èxit de públic i vendes. Per gaudir-ne !!!

Aquest cap de setmana estarem al All Those Market al Teatre Nacional de Catalunya.

No us perdeu el tast guiat de vins naturals de mà de @humanvins, amb els cellers @comalats , @cellerfincaparera @somiavins i @cellercanmorral.

Aquest mes de març hem plantat una nova vinya de garnatxa, d'ella esperem uns vins joves amb bon cos.

Aquest divendres (18-01-18) ens han dedicat un article al diari ARA, on en Xavier comenta el perquè de l'oliva becaruda. Clica a l'enllaç i veuràs...
https://mengem.ara.cat/km_0/Despres-arbequina-becaruda-recupera-Ullastrell_0_2163383769.html?utm_medium=social&utm_source=whatsapp&utm_campaign=ara

Tot just fa una setmana que ja estem collint les nostres estimades becarudes i ja tenim la primera mostra d'Oblit, l'oli que tots volem.

Aquest dissabte vam poder gaudir, junt amb un grup d'amics, del fantàstic documental Fermentación Espontanea de Vinos Compartidos i els deliciosos vins de @cellerfincaparera i Celler La Gutina, moltes gràcies a tots!!

El proper dissabte 20 d'octubre tenim el plaer de compartir el documental "VINOS COMPARTIDOS FERMENTACIÓN ESPONTÁNEA" amb els que vogueu coneixer les arrels del vi natura, animeu-vos!, les palces són molt limitades.

Plantació de la nova vinya al celler Can Morral del Molí, amb les varietats macabeu i muscat.

El nostre oli l'Oblit 100% de olives Becarudes, ha estat el guanyador, entre 16 participats, del concurs de catas populars d'olis d'Ullastrell dins la 7a edició de la Fira de l'oli.

Avui 22 de març del 2018 ens a visitat aquest grup que ve de San Francisco, Califòrnia (USA) i que està molt interessat en el nostre oli OBLIT.