Primícia, des de la nostre bodega acabem de elaborar un nou escumós, és el ANCESTRAL 2017.

Aquest cap de setmana hem participat a Benvinguts a Pagès, jornades de portes obertes a les explotacions agràries i ramaderes.

Els dies 29 i 30 d'abril hem tingut el paer de participar al Saló Indigènes de Perpinyà, fira de vins naturals de les Catalunyes i l'Occitània.

Avui 22 de març del 2018 ens a visitat aquest grup que ve de San Francisco, Califòrnia (USA) i que està molt interessat en el nostre oli OBLIT.

El nostre celler dimarts dia 20 de març estarà a la presentació oficial de "Vins del Vallès Occidental"

El nostre oli L'Oblit 100% olives Becarudes ha estat el guanyador, de entre 16 olis participants, del concurs de catas populars d'olis d'Ullastrell, dins a la 7a edició de la Fira de l'Oli.

Tot just fa una setmana que ja estem collint les nostres estimades becarudes i ja tenim la primera mostra d'Oblit, l'oli que tots volem.

Aquest dissabte vam poder gaudir, junt amb un grup d'amics, del fantàstic documental Fermentación Espontanea de Vinos Compartidos i els deliciosos vins de @cellerfincaparera i Celler La Gutina, moltes gràcies a tots!!

El proper dissabte 20 d'octubre tenim el plaer de compartir el documental "VINOS COMPARTIDOS FERMENTACIÓN ESPONTÁNEA" amb els que vogueu coneixer les arrels del vi natura, animeu-vos!, les palces són molt limitades.

Estem a primers de setembre i ja ha començat la recollida de la varietat Macabeu pèl nostre Martialis blanc Vinya d'en Xesc.

El cap de setmana del 9 i 10 de juny ens podràs visitar a les jornades de portes obertes de Benvinguts de Pagès i fer un tasted dels nostres productes.

Vine a pagès !!

Plantació de la nova vinya al celler Can Morral del Molí, amb les varietats macabeu i muscat.

Més informació